MET SNAPTRAP VOORKOM JE
PLAAGDIEREN DOOR EFFECTIEF
TE BESTRIJDEN

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. De ongewenste groei van plaagdierpopulaties geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

SnapTrap bestrijdt ongewenste plaagdieren op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die 24/7 online inzicht én overlast bestrijd.
Met SnapTrap is een plaagdierenvrije toekomst binnen bereik.

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

Hoe houdt SNAPTRAP
jouw bedrijf plaagdier vrij?

Riny inspecteert de locatie, bekijkt de documentatie en bespreekt de situatie. Gebaseerd op onze bevindingen, bieden we de beste oplossing voor preventie. Is er sprake van overlast, maken we de situatie beheersbaar.

Snaptrap installeert de gifvrije vallen op risicogebieden. Het systeem monitoort 24/7 de situatie. 

SnapTrap voert regelmatig inspecties uit, analyseert de data en grijpt in waar nodig. Mede door de mobiele app ben jij steeds op de hoogte van de situatie.

GEMEENTE MEIERIJSTAD IS PLAAGDIEREN ÉÉN STAP VOOR

De vallen van SnapTrap registreerden al snel een sterke toename in het aantal gedode ratten en ook het aantal klachten over ratten in de straat liep terug.

WELKE SECTOREN
GEBRUIKEN SNAPTRAP?

SnapTrap is actief in vele sectoren, waaronder Gezondheidszorg, Food, Industrie, Retail, Vastgoed, Logistiek, Gemeenten en Horeca. Benieuwd hoe we binnen jouw sector plaagdieren voorkomen en bestrijden?