Vossenberg WEST II, Tilburg

"De pilot bleek een succes"

Vossenberg WEST II is een bedrijventerrein in Tilburg. Parkmanagement deed namens het collectief van gevestigde ondernemers een beroep op SnapTrap voor de aanpak van ratten in het openbaar gebied.

De mogelijke aanwezigheid van plaagdieren als ratten en muizen is, ongeacht het bedrijf, onwenselijk bij iedere bedrijfsactiviteit. Ter bestrijding van plaagdieren nam SnapTrap deel aan een pilot op Vossenberg WEST II. Er zijn daarvoor door SnapTrap ruim 30 ‘slimme’ gifloze vallen geplaatst, verspreid op strategische locaties in het gebied. Zodra er een rat gevangen is, zendt de val een signaal uit. Via een app ontvangen zowel het parkmanagement als samenwerkingspartner Vitron een bericht. Dit wordt door hen als zeer handig en effectief ervaren.

Constante bewaking

Als professionele partner in schoonmaak en aanverwante dienstverlening voor werkomgevingen draagt Vitron in deze pilot zorg voor het legen van de vallen. Een mooie, lokale en innovatieve samenwerking die de kwaliteit van het gebied ten goede komt.

De pilot bleek een succes. Na evaluatie is besloten de rattenbestrijding in het gebied samen met SnapTrap voort te zetten. In de pilotperiode van 12 maanden zijn er ruim 70 ratten weggevangen, waarmee de populatiegroei aanzienlijk is beperkt. Wetende dat een koppeltje ratten jaarlijks gemiddeld zo’n 2.000 exemplaren voortbrengt, kan doorberekend worden dat gedurende de pilot een populatiegroei van 70.000 is voorkomen. 

Ontdek de voordelen van SnapTrap

Sparren over hoe jij plaagdieren kunt bestrijden?

Onze specialisten staan klaar om eens te brainstormen over de mogelijkheden.

Bellen: +31655814044  Mailen: info@snaptrap.eu

Wil je klant worden?

+31655814044

Pak de telefoon

info@snaptrap.eu

Stuur ons een bericht

Lees meer

Download de brochure

SnapTrap B.V.
Buitenweide 14
5467 MP Veghel
KvK: 7860748
BTW nr.: NL.8613.54.618.B01 

Tel:+31655814044
Mail: info@snaptrap.eu