De Noordkade, Veghel

"De overlast door plaagdieren is hier significant verminderd.

De Noordkade in Veghel fungeerde de afgelopen eeuw als mengvoederfabriek. Sinds enkele jaren is het terrein omgetoverd tot een bruisende hotspot waar kunst, cultuur, food en leisure de kern van een levendig geheel vormen, die dagelijks op veel bezoek mag rekenen.

Het gehele terrein beslaat een omvang van maar liefst 55.000 m2. Dagelijks komen hier mensen uit de regio – en van verder – om de shoppen, te eten of een voorstelling te bezoeken. Verspreid over drie gedeeltes huisvest de Noordkade onder meer een grote Jumbo Foodmarkt, diverse horeca, winkels, een theater en een bioscoop.

Met SnapTrap zijn we klaar voor de toekomst

Het is een groot, oud gebouw met veel schuilplaatsen. Food speelt hier een voorname rol. Er is een bakkerij, delicatessezaken, restaurants. Ook wordt hier het een en ander aan consumptiemiddelen geproduceerd: er is een bierbrouwerij, een distilleerderij en koffiebranderij. Voedselveiligheid staat hier dus altijd voorop. 

Coen van Zutven is facilitair manager van de Noordkade: “We hebben ons te houden aan de uitvoerige regels namens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, en met onze dagelijkse stroom gasten. SnapTrap hebben wij leren kennen als een vernieuwende lokale speler, die al klaar is voor de toekomst.” Per 2023 is het verboden om met gif ongedierte te bestrijden. De oplossingen van SnapTrap zijn geheel gif-vrij en daarom zeer aantrekkelijk om in te zetten.

Zo'n 100 vallen geplaatst

Van Zutven is zeer te spreken over SnapTrap. In totaal zijn er zo’n 100 vallen geplaatst, waarvan enkele geïntegreerd in vast meubilair zoals planten- of prullenbakken. Ook deze zijn voorzien van een eigen locatie met melding bij vangst. “Het systeem werkt overzichtelijk en duidelijk”, aldus van Zutven. “Je kunt makkelijk met meerdere mensen per zone werken, waardoor er altijd adequaat gereageerd kan worden. Met succes, gezien de overlast door plaagdieren hier significant is verminderd.”

Sparren over hoe jij plaagdieren kunt bestrijden?

Onze specialisten staan klaar om eens te brainstormen over de mogelijkheden.

Bellen: +31655814044  Mailen: info@snaptrap.eu 

Wil je klant worden?

+31655814044

Pak de telefoon

info@snaptrap.eu

Stuur ons een bericht

Lees meer

Download de brochure

SnapTrap B.V.
Buitenweide 14
5467 MP Veghel
KvK: 7860748
BTW nr.: NL.8613.54.618.B01 

Tel:+31655814044
Mail: info@snaptrap.eu