Amarant Bakkers

"Dit een mooi alternatief."

Amarant Bakkers is een modern industrieel bakkersbedrijf met zes bakkerijen in heel Nederland. Bakkerij Bouman is daar één van. Dagelijks vinden vanuit deze bakkerij duizenden broden hun weg naar Jumbo supermarkten door heel Midden- en Zuid-Nederland.

Bij Bakkerij Bouman in Geldermalsen werken zo’n 150 mensen. Samen bakken zij iedere dag ruim 50.000 broden, bestemd voor 150 supermarkten van Jumbo. Een gigantisch complex, dat wel 7.500 vierkante meter beslaat en verdeeld is over drie verdiepingen. Een bedrijf dat, zoals je begrijpt, moet voldoen aan uitvoerige regels rondom voedselveiligheid en waar het gif-vrij bestrijden van ongedierte een pré is. 

Constante bewaking

Bij deze bakkerij is er voldoende voedsel als het gaat om zowel gereed product als om grondstoffen. 

Ook ontstaan er tijdens het proces op diverse plaatsen kruimels, zoals door het snijden en transporteren van de broden door het bedrijf. Dat klinkt als een walhalla voor muizen. Bakkerij Bouman is een BRC-gecertificeerd bedrijf. Om de voedselveiligheid niet in gevaar te brengen, is bestrijden met gif hier ten strengste verboden. 

Facilitair manager Ralf Voncken koos voor de oplossingen van SnapTrap. “Aangezien ik de bestrijding doe voor vijf industriële bakkerijen wilde ik het graag met SnapTrap proberen. Daarmee heb ik constante bewaking, aangezien ik niet meer alle vallen hoef te controleren”, legt hij uit.

 

Ontdek de voordelen van SnapTrap

Eenvoudig en goed

Na het voorstel van SnapTrap zijn er bij de vestiging in Geldermalsen 25 ratten– en 50 muizenvallen geplaatst.

De tijdrovende rondgang ter controle behoren daarmee tot het verleden. “Het systeem werkt eenvoudig en goed”, zegt Ralf. “Wel is er goede wifi vereist, maar daar heeft men ook oplossingen voor.

Als een val getriggerd wordt krijg ik een melding op zowel mijn telefoon als laptop en kan ik deze laten controleren. Snaptrap werkt boven verwachting goed. Ik heb een zeer goede vangst!”

Sparren over hoe jij plaagdieren kunt bestrijden?

Onze specialisten staan klaar om eens te brainstormen over de mogelijkheden.

Bellen: +31655814044    Mailen: info@snaptrap.eu

Wil je klant worden?

+31655814044

Pak de telefoon

info@snaptrap.eu

Stuur ons een bericht

Lees meer

Download de brochure

SnapTrap B.V.
Buitenweide 14
5467 MP Veghel
KvK: 7860748
BTW nr.: NL.8613.54.618.B01 

Tel:+31655814044
Mail: info@snaptrap.eu