24/7 DIGITAL PEST CONTROL

HAAL MAXIMAAL RENDEMENT UIT PLAAGDIERBESTRIJDING

Snaptrap biedt geautomatiseerde muizen- en rattenvallen welke helpen bij een effectieve bestrijding van ongedierte.

Ontdek oplossingen om eenvoudig zelf en effectief ongedierte te bestrijden. 

We’re helping gyms streamline and scale faster than ever
across 60+ countries.

Doordat bestrijding met vergif in 2023 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

Rat of muis gevangen? Direct een notificatie

Onze oplossingen werken efficiënt en zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Is de val bezet? Dan ben je meteen op de hoogte dankzij een vangstmelding via je Smartphone.

De Rat- of Mousecontrol vallen zijn namelijk gekoppeld aan een realtime en veilig platform. Kiezen voor SnapTrap betekent 24/7 monitoring en rapporteert de resultaten direct.

"SnapTrap hebben wij leren kennen als een vernieuwende lokale speler, die al klaar is voor de toekomst.”

Zelfstandig of volledige ontzorging?

Je kunt bij ons terecht voor volledige ontzorging, maar je kunt er ook voor kiezen om het in eigen beheer te doen. Want al onze producten dragen bij aan een effectieve bestrijding van plaagdieren. We vertellen je er wat meer over. 

Volledige ontzorging

Kies je voor volledige ontzorging? Dan we voeren regelmatig inspecties uit, controleren de vallen en houden je op de hoogte van de situatie. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare partner. 

In eigen beheer

Mede door ons systeem ben je 24/7 op de hoogte. Je kunt snel op meldingen reageren en bent op de hoogte door de rapportages die je kunt inzien. Deze keuze heeft als voordeel dat de kosten nóg verder gedrukt worden. Meld je aan en bestel eenvoudig via de webshop.

Neem de controle tegen plaagdieren! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?  Bel onze specialist op +31 06 55 81 40 44.

“Aangezien ik de bestrijding doe voor vijf industriële bakkerijen wilde ik het graag met SnapTrap proberen. Daarmee heb ik constante bewaking, aangezien ik niet meer alle vallen hoef te controleren”.

Facilitair manager Ralf Voncken, Amarant Bakkers

Veelgestelde vragen

De traditionele oplossingen tegen ongedierte bestaan uit inspecties die maandelijks, eens per kwartaal of jaarlijks plaatsvinden. SnapTrap daarentegen monitort 24/7, vangt continu af en rapporteert de resultaten direct. Als bedrijf zijnde kies je wat dat betreft toch liever voor een kosteffciënte oplossing.

Alle SnapTrap producten werken 100% gifvrij. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het zorgt ook voor een gezond werkklimaat en voorkomt gif op plekken waar het niet thuishoort.

We leggen de lat hoog wat betreft onze producten maar dit geldt ook voor het toepassen van onze methodes.

Overlast oplossen kost tijd en de schade die uw bedrijf oploopt is groot. Door SnapTrap reageer jij snel op meldingen van ongedierte voordat ze financiële en materiële schade veroorzaken.

Door het vermijden van onnodige controles en het in eigen beheer nemen draagt bij aan de jaarlijkse besparing. 

Ratten zijn steeds op zoek naar een warme nestplaats en voedsel. Ze doen dit bij voorkeur in de buurt van mensen. We vinden ze dan ook vaak terug op zolder of in valse plafonds, garages en kelders, op deze plaatsen vinden ratten alles wat ze nodig hebben.

  • Uitwerpselen: donker, staafvormig en tot 20 mm lang. De uitwerpselen lijken enigszins op hagelslag.
  • Smeersporen: op plaatsen waar ratten frequent passeren ontstaat een bruin tot zwart loopspoor doordat ze met hun vacht met buiksmeer tegen wanden strijken;
  • Scherpe indringende geur: ammoniak – urine.
  • Geluiden van krabbelende ratten langs muren en plafonds.
  • Knaagschade: doorgeknaagde kabels, opengebeten voorraadzakken, beschadiging aan allerlei materialen in een gebouw zoals hout of plastic. Ze knagen op deze materialen om hun tanden te scherpen.

Heb je andere vragen?

Stel ze gerust.

Maak een afspraak

Met SnapTrap kies jij voor verschillende voordelen. Laat ons weten als jij slimmer wilt bestrijden en in gesprek wilt met ongedierte preventie.