Efficiënte plaagdierBEHEERSING
voor HORECA

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. Ook op plekken waar gerecreëerd word geeft de ongewenste groei van plaagdierpopulaties schade en vormt ze een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

Vooral voor jouw restaurant, lunchroom of café.  Een onaangename ervaring van een bezoeker staat tegenwoordig zo op internet, met als gevolg dat jouw reputatie negatief wordt beïnvloed en potentiële klanten wegblijven. Voorkom en bescherm uw horecazaak tegen ongedierte en schakel vandaag nog SnapTrap in als partner in plaagdierbeheersing horeca en voedselveiligheid & hygiëne (HACCP).

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

Alle voordelen van SnapTrap

Iedere val is van een unieke GPS-code en sensor voorzien. Iedere vangst verzendt een signaal. Dit geeft je 24/7 direct online inzage in de status per val, én op de kaart.

Het systeem altijd up-to-date. Herhaalde periodieke rondgang is daarmee overbodig. SnapTrap vereist alleen actie wanneer een val geleegd dient te worden.

NVWA-minimumvereisten voor de horeca

De horecasector moet de regels van de voedselveiligheid naleven die opgesteld zijn volgens de Warenwet. Elke café- of restaurantuitbater moet beschikken over een HACCP-plan of een goedgekeurde Hygiënecode volgen. Het ongediertepreventieplan maakt onderdeel uit van het HACCP-plan. Alle reden om te kiezen voor plaagdierbeheersing horeca.