24/7 PLAAGDIERPREVENTIE
VOOR VOEDINGSINDUSTRIE

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. Niet alleen in steden, maar ook daar waar veel agrarische activiteiten plaatsvinden. De ongewenste groei van plaagdierpopulaties geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

Een professioneel ongediertebestrijdings- en hygiëneplan (volgens HACCP normering) is essentieel om de hygiëne en veiligheid van uw voedsel en dranken te garanderen en het ongedierte op afstand te houden. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan u heel wat kosten besparen. Vertrouw op SnapTrap als partner in ongediertebestrijding en -preventie.

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

SNAPTRAP VOORKOMT PLAAGDIEREN. Hoe?

De specialist inspecteert de locatie, bekijkt de documentatie en bespreekt de situatie. Gebaseerd op onze bevindingen, bieden we de beste oplossing voor preventie. Is er sprake van overlast, maken we de situatie beheersbaar.

Snaptrapt installeert de gifvrije vallen op risicogebieden. Het systeem monitoort 24/7 de situatie.

SnapTrap voert regelmatig inspecties uit, analyseert de data en grijpt in waar nodig. Mede door de mobiele app ben jij steeds op de hoogte van de situatie.

WAT GEBRUIKERS
ZEGGEN

VOORKOM SCHADELIJKE GEVOLGEN

De voedingsmiddelenindustrie kent hoge kwaliteitseisen en moet voldoen aan zeer strenge wetgeving. Dit om de voedselveiligheid van de voedingsmiddelen te garanderen.

De aanwezigheid van voorraadinsecten, muizen, ratten, kakkerlakken, vliegen, enz. brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan heel wat kosten besparen.