DE SLIMME MUIZENVAL

MouseControl

Op zoek naar een effectieve muizenval? De overlast van muizen neemt namelijk toe. De ongewenste groei van geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak van muizen een steeds grotere uitdaging.

Met de producten van SnapTrap bestrijdt jij zelfstandige ongewenste plaagdieren op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die 24/7 online inzicht én overlast bestrijd. Met de slimme muizenval van SnapTrap is ongediertebestrijding muizen binnen bereik.

MouseControl

MouseControl is een stand-alone slagvalsysteem, gericht op het vangen van kleine plaagdieren zoals muizen. Zodra er een vangst is, ontvang je daarvan direct bericht. De val werkt op meegeleverde batterijen en is dus niet afhankelijk van het lichtnet. In combinatie met zijn effectieve technische eigenschappen is MouseControl daarom vrijwel overal inzetbaar. Heb je last van meerdere plaagdieren zoals ratten? Ontdek RatControl of InsectControl voor een totaaloplossing. 

Ontdek de voordelen van MouseControl

Niet giftige muizenval

Dankzij de niet-giftige vallen en handige app voor constante monitoring zijn wij in staat ongedierte te detecteren dat normaal vrijwel onzichtbaar blijft. De val communiceert vangstmeldingen direct via een lokale wifi-of gsm netwerk.

Lokmiddel trekt de muizen aan waardoor deze muizenval ze doeltreffend en gifvrij uitschakelt.

Iedere vangst wordt gemeld per SMS, inclusief vangstlocatie binnen het portaal. Benieuwd hoe het werkt? Maak een afspraak met een specialist van SnapTrap voor slimme ongediertebestrijding muizen. 

Ingrijpen is noodzakelijk

Om schade te voorkomen en hygiene te waarborgen is ingrijpen wanneer muizen in je gebouw of woning zijn noodzakelijk. Door op tijd in actie te komen, worden problemen voorkomen. MouseControl is robuust, weerbestendig en uitgerust met oplaadbare batterijen die tot 1,5 jaar op één lading kunnen werken. Bescherm je bedrijf of object nú met MouseControl en vergeet muizen voor eens en voor altijd.

Neem contact met mij op