Hét antwoord op efficiënte bestrijding tegen plaagdieren

Plaagdierbeheersing bij ziekenhuizen en andere zorginstellingen

Om jouw dienstverlening aan uw patiënten optimaal uit te voeren, dient de omgeving smet- en plaagdiervrij te zijn. Voorkom en bescherm jouw zorginstelling of ziekenhuis tegen ongedierte en schakel vandaag nog SnapTrap in als partner in plaagdierpreventie.

In een ziekenhuis of zorginstelling wordt 24/7 gewerkt. Niet alleen door medisch personeel, maar ook door de slimme oplossingen van SnapTrap.

Voorkomen is altijd beter dan genezen, ook bij plaagdieren.

Welke gevolgen kan een ongedierteplaag voor een gezondheidsinstelling hebben?

In een gezondheidsinstelling zien we meestal de aanwezigheid van kruipend ongedierte zoals ratten en muizen.Het ongedierte vindt zijn weg naar het restaurant, de keuken, de wasplaats, de patiëntenkamers, etc. Ze bevuilen de omgeving met hun uitwerpselen en urine. Het geknaag van de ratten kan ook voorraad, kabels of andere gebruiksmiddelen beschadigen.

Een professioneel ongediertebestrijdingsplan is essentieel om de hygiëne en veiligheid van het materiaal en het geserveerde voedsel te garanderen en het ongedierte op afstand te houden. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan heel wat kosten besparen.

De 3 grootste voordelen

24/7 actief

SnapTrap monitort 24/7,
vangt continu af
en rapporteert de
resultaten direct.

Gifvrij

Alle vallen van SnapTrap werken effectief en zijn
100% gifvrij.

Jouw huidige plaagdierbestrijder

€ 9.620 per jaar

SnapTrap bestrijdt plaagdieren met een elektronische val. Iedere val is gekoppeld aan een unieke GPS locatie en waarschuwt wanneer er ongedierte is gevangen. De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen.

Eenvoudig zelf te bedienen. Dus geen externe controles nodig.

Doordat de vallen volledig gif-vrij zijn, is deze milieuvriendelijke methode nu al klaar voor de toekomst.

De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen en worden indien gewenst uit beeld geplaatst. Extra periodieke controles zijn niet meer nodig omdat het GPS systeem aangeeft wanneer een val bezet is. 

Snaptrap bestrijd bij

Wil je vrijblijvend kennismaken met SnapTrap. Download de brochure.