plaagdierbeheersing voor
gezondheidszorg

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. De ongewenste groei van plaagdierpopulaties geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

Een professioneel ongediertebestrijdings- en hygiëneplan (volgens de HACCP normering) is essentieel om de hygiëne en veiligheid van het materiaal en het geserveerde voedsel te garanderen en het ongedierte op afstand te houden. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan u heel wat kosten besparen. 

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

MET SNAPTRAP KIES JE VOOR PREVENTIE

De specialist inspecteert de locatie, bekijkt de documentatie en bespreekt de situatie. Gebaseerd op onze bevindingen, bieden we de beste oplossing voor preventie. Is er sprake van overlast, maken we de situatie beheersbaar.

Snaptrapt installeert de gifvrije vallen op risicogebieden. Het systeem monitoort 24/7 de situatie. Binnen no-time brengen we risicogebieden in beeld.

SnapTrap voert regelmatig inspecties uit, analyseert de data en grijpt in waar nodig. Mede door de mobiele app ben jij steeds op de hoogte van de situatie.

WAT GEBRUIKERS
ZEGGEN

NVWA-minimumvereisten

Elke organisatie actief in de zorgsector met een centrale keuken, afdelingen, activiteitenbegeleiding of restaurant moet de regels van de voedselveiligheid naleven die opgesteld zijn in de Warenwet.

Als leidraad is hiervoor de Hygiënecode voor de voedingsverzorging opgesteld. De NVWA gebruikt deze Hygiënecode als basis voor controle en toezicht.