RATCONTROL

Stop vandaag nog de overlast van ratten

Maak kennis met RatControl van SnapTrap. De meest hedendaagse en effectieve manier om ratten in en om gebouwen te bestrijden. RatControl is eenvoudig te installeren op iedere locatie. Met RatControl kies je voor het preventief en slim bestrijden van rattenoverlast en sluit je ernstige risico’s uit. 

Overzicht op permanente bescherming

RatControl is een stand-alone unit, onafhankelijk van het lichtnet. Dankzij zijn goede technische eigenschappen is RatControl vrijwel overal inzetbaar waar ongedierte voor overlast zorgt. 

Ontdek de voordelen van RatControl

RatControl

Dankzij de niet-giftige vallen en apparatuur voor constante monitoring zijn wij instaat ongedierte te detecteren dat normaal vrijwel onzichtbaar blijft. De val communiceert vangstmeldingen direct via een lokale wifi-netwerk, of via een mobiele wifi-router. 
 
Iedere vangst wordt gemeld per SMS, inclusief vangstlocatie binnen het portaal.

Voorkom schade met RatControl

Om schade te voorkomen en hygiene te waarborgen is ingrijpen wanneer ratten in je gebouw of woning zijn noodzakelijk. Door op tijd in actie te komen, worden problemen voorkomen. RatControl is robuust, weerbestendig en uitgerust met oplaadbare batterijen die tot 1,5 jaar op één lading kunnen werken. Bescherm je bedrijf of object nú met RatControl en maar voorgoed een einde aan overlast door ratten.

Neem contact met mij op

GEMEENTE MEIERIJSTAD IS PLAAGDIEREN ÉÉN STAP VOOR

De vallen van SnapTrap registreerden al snel een sterke toename in het aantal gedode ratten en ook het aantal klachten over ratten in de straat liep terug.