Hét antwoord op efficiënte bestrijding tegen plaagdieren

Bescherm vastgoed tegen ongewenste indringers

Ongedierte kan behoorlijk wat schade veroorzaken aan jouw gebouw. Ratten en muizen brengen niet alleen ziekten over, maar ze knagen ook bijvoorbeeld de isolatie en elektriciteitsdraden, wat op zijn beurt mogelijk brand veroorzaakt. Investeren in ongediertebeheersing kan heel wat kosten besparen. Voorkom en bescherm vastgoed en schakel vandaag nog SnapTrap in als jouw partner in ongediertebeheersing.

Wie niets doet aan plaagdierbestrijding, loopt spoedig achter de feiten aan

Welke gevolgen heeft ongedierte voor uw vastgoed en de gebruikers?

Oude gebouwen zijn veel kwetsbaarder voor ongedierte dan nieuwe gebouwen maar hier kunnen vocht en schimmels weer heel wat problemen veroorzaken. Er zijn geen wettelijke bepalingen of normeringen omtrent ongediertebestrijding en -preventie voor de VvE’s maar een professioneel HACCP ongediertepreventieplan en vochtmaatregelen zijn vaak essentieel om de levenskwaliteit binnen uw gebouw te garanderen.

SnapTrap is uw professionele partner in ongediertebestrijding. Wij ontzorgen het management door te monitoren op ongeregeldheden. Op basis van de notificaties via de mobiele app ben je precies op de hoogte van de situatie. Je staat voor geen verrassingen. Bij overlast van plaagdieren grijpen wij proactief in en zorgen we ervoor dat overlast beheersbaar wordt.

De 3 grootste voordelen

24/7 actief

SnapTrap monitort 24/7,
vangt continu af
en rapporteert de
resultaten direct.

Gifvrij

Alle vallen van SnapTrap werken effectief en zijn
100% gifvrij.

Jouw huidige plaagdierbestrijder

€ 9.620 per jaar

SnapTrap bestrijdt plaagdieren met een elektronische val. Iedere val is gekoppeld aan een unieke GPS locatie en waarschuwt wanneer er ongedierte is gevangen. De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen.

Eenvoudig zelf te bedienen. Dus geen externe controles nodig.

Doordat de vallen volledig gif-vrij zijn, is deze milieuvriendelijke methode nu al klaar voor de toekomst.

De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen. Door de melding via GPS zijn er geen extra controles nodig voor de vallen, wat weer tijd bespaart. 

Snaptrap bestrijd bij

Wil je vrijblijvend kennismaken met SnapTrap. Download de brochure.