INVESTEREN IN ONGEDIERTE-
BEHEERSING IS kostenbesparend

Als vastgoedbeheerder weet je hoe plaagdierpopulaties voor overlast zorgen en tot ernstige schade leiden. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak van ongedierte bij vastgoed een steeds grotere uitdaging.

Voor gebouwen zijn geen wettelijke bepalingen of normeringen omtrent ongediertebeheersing, maar een professioneel HACCP ongediertepreventieplan en vochtmaatregelen zijn vaak essentieel om de levenskwaliteit binnen gebouwen te garanderen. Op termijn kan het heel wat kosten besparen. Slim investeren noemen we dat.

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

HOE HOUDT SNAPTRAP jouw gebouw DIERPLAAGVRIJ?

De specialist inspecteert het gebouw, bekijkt de documentatie en bespreekt de situatie. Gebaseerd op onze bevindingen, bieden we de beste oplossing voor preventie. Is er sprake van overlast, maken we de situatie beheersbaar.

Snaptrapt installeert de gifvrije vallen op risicogebieden. Het systeem monitoort 24/7 de situatie.

SnapTrap voert regelmatig inspecties uit, analyseert de data en grijpt in waar nodig. Mede door de mobiele app ben jij steeds op de hoogte van de situatie.

WAT GEBRUIKERS
ZEGGEN

ONZICHTBAAR aanwezig

SnapTrap is aanwezig zonder dat je het ziet. Onze oplossingen worden namelijk op subtiele geïntegreerd in straatmeubilair zoals prullen- of plantenbakken.