24/7 Pest control bij bedrijven

SnapTrap bestrijdt ongewenste plaagdieren op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die 24/7 online inzicht én overlast bestrijd. Met SnapTrap is een plaagdierenvrije toekomst binnen bereik. Door continu bescherming te bieden en onmiddellijk over te gaan tot actie, voorkomen we overlast op een verantwoorde manier.

WAT IS PEST CONTROL ?

SnapTrap Pest Control verzorgt een maatwerkoplossing die gebaseerd is op Integrated Pest Management (IPM). Dit integrale plaagdiermanagement heeft als doel plaagdieren te voorkomen. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw specifieke situatie, eisen, maar ook wensen.  Onze medewerkers zijn professionele gesprekspartners en worden zo geschoold dat kennis en kunde constant worden ontwikkeld.

DE 3 GROOTSTE VOORDELEN

Eén van de grootste voordelen van SnapTrap is dat er 24/7 controle is, in plaats van periodieke momentopnamen. Hierdoor wordt eventuele knaagdier overlast in de kiem gesmoord, maar we sommen het even voor je op.

GIFVRIJ

VOORKOM KOSTEN

24/7 ACTIEF

Rat- en MouseControl

SnapTrap® biedt een totaaloplossing met intelligente vallen. Hoe dat precies werkt lees je hieronder. 

INTERESSE IN PEST CONTROL?

Bij pest control worden in principe drie stappen doorlopen. Hierin worden ook jouw eisen en wensen rondom pest control meegenomen. Hierna gaat SnapTrap aan de slag met het plan van aanpak en wordt periodiek geïnspecteerd. Op deze manier kan SnapTrap tijdig sporen van plaagdieren ontdekken en daarop anticiperen om schade te voorkomen.