Ongediertepreventie in
Logistiek & Transport

De overlast van muizen en ratten neemt in logistiek en transport steeds meer toe. Je wilt de logistieke keten zo goed mogelijk laten verlopen. De goederen veilig opslaan, inladen en in de best mogelijke staat op hun bestemming afleveren. Voorkom ongedierte en bescherm uw goederen. Schakel vandaag nog SnapTrap in als partner in plaagdierbestrijding en -preventie.

Een professioneel ongediertebestrijdings- en hygiëneplan (volgens de HACCP normering) is essentieel om de hygiëne en veiligheid van goederen te garanderen en het ongedierte op afstand te houden. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan u heel wat kosten besparen.

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

Wat zijn de risicozones in logistiek of transport?

Een ideale omgeving voor het ongedierte, met voldoende nestgelegenheid en ook vaak voldoende voedsel.

Magazijnen zijn een aantrekkelijke leefomgeving voor veel soorten ongedierte. Ze doen er dan ook alles aan om bij je binnen te komen en vaak lukt ze dat nog ook.

Plaagdieren kunnen zich bevinden in de productieruimte, opslagplaats, ruimtes tussen geïsoleerde wanden en de afvalplaats.

Overlast die je kunt ervaren ontstaat door de grote hoeveelheid externe en interne transportbewegingen. Plaagdieren kunnen zichzelf hierdoor makkelijker van binnen naar buiten verplaatsen via openstaande deuren of via aangeleverde goederen. 

WAT GEBRUIKERS
ZEGGEN

eenvoudig te installeren

SnapTrap vallen zijn eenvoudig te installeren en te plaatsen. Bekijk de video hieronder om te zien hoe het systeem werkt.