Hét antwoord op efficiënte
ongediertebestrijding
in Oss.

Voorkom schade van ongedierte

Heb je last van ongedierte in je woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op via +31 85 580 5800 of meld overlast via het formulier. Wij nemen contact met je op. Onze experts bestrijden ongedierte als ratten en muizen in Oss, Veghel, Helmond en omgeving. SnapTrap is namelijk gevestigd in de Veghel. En door klanten als Coppens Diervoeding, De Noordkade en Santorini weten wij goed wat er in de omgeving speelt.

Overlast van ongedierte beheersbaar maken en houden in Oss

Wij bestrijden ongedierte in Oss en alle omliggende plaatsen

Oss telt veel bedrijventerreinen, horeca ondernemingen en is er veel retail in de kleine straatjes. Onze medewerkers weten hoe belangrijk het is dat jouw onderneming of woning vrij is van ongedierte. 

Vanuit Oss ontvangen wij veel vragen over de bestrijding en beheersing van muizen en ratten. SnapTrap beschermt vastgoedeigenaren, families en restauranthouders tegen ongedierte. Onze service in woningen is op afroep. Indien je last heeft van ongedierte in huis komen wij een vooraf langs om het ongedierte voor je te bestrijden.

Heb je last van ongedierte in je woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op via +31 85 580 5800 of meld overlast via het formulier.

De 3 grootste voordelen

24/7 actief

SnapTrap monitort 24/7,
vangt continu af
en rapporteert de
resultaten direct.

Gifvrij

Onze lokmiddelen zijn niet giftig en volledig biologisch.

Jouw huidige plaagdierbestrijder

€ 1.620 per jaar

Het zelf bestrijden van muizen en ratten is lastig, omdat ze erg schuw zijn. Wanneer er klemmen worden geplaatst is het noodzakelijk deze niet te vaak aan te raken of te verplaatsen. Ruiken ze een mensengeur, dan zal er met een grote boog om de klem heen gelopen worden. Ook is het belangrijk vast te stellen wat de looproutes zijn en waar knaagschade is. Muizen- of rattengif gebruiken wij bij SnapTrap niet. Onze lokmiddelen zijn niet giftig en volledig biologisch.

En weet je wat zo fijn is?

Je kunt niet vergeten dat je klemmen hebt gezet. Ons systeem stuurt je een SMS- en/of email als er een vangst is, de batterij bijna leeg is of als het WiFi signaal slecht is. Dus nooit geen last meer van een verdroogd muisje in de klem, of extreem veel vliegen in huis. Dit hoort vanaf nu tot het verleden!

Gasten zijn vrij van overlast bij

Last van ongedierte in Oss?

Heb je hulp nodig met het bestrijden van ongedierte in Oss? Vul onderstaand formulier in en SnapTrap neemt binnen 24 uur contact met je op!