Hét antwoord op efficiënte bestrijding tegen plaagdieren

Plaagdierenbestrijding op milieuvriendelijke manier?

Per 2023 is het niet meer toegestaan om plaagdieren als ratten en muizen met gif te bestrijden. Dat vraagt woningcorporaties om met een inventieve oplossing te komen ter bestrijding van dit probleem. Met een gif-vrije methode die 24/7 controle biedt, levert SnapTrap een effectief en gericht alternatief.

Plaagdierbeheersing voor woningcorporaties die niet op de bank zitten te wachten.

Waarom niet slimmer zijn?

Het Brabantse bedrijf SnapTrap heeft daartoe een effectieve, transparante methode ontwikkeld. Met een inventief vallensysteem weet SnapTrap op efficiënte wijze plaagdieren te bestrijden. Iedere val is daarbij tevens gekoppeld aan een unieke GPS-locatie, en waarschuwt direct wanneer er ongedierte is gevangen. Dit wordt inzichtelijk gemaakt via een online portal: een overzichtelijk meldsysteem waarmee gebruikers dag en nacht inzage hebben in de actuele status van hun vallen.

Een efficiënte oplossing, die periodieke rondgang ter controle overbodig maakt. Iedere beheerder kan zelf de opvolging doen, waarbij een duidelijke rapportage alle inzichten verschaft.

De 3 grootste voordelen

24/7 actief

SnapTrap monitort 24/7,
vangt continu af
en rapporteert de
resultaten direct.

Gifvrij

Alle vallen van SnapTrap werken effectief en zijn
100% gifvrij.

Jouw huidige plaagdierbestrijder

€ 9.620 per jaar

SnapTrap bestrijdt plaagdieren met een elektronische val. Iedere val is gekoppeld aan een unieke GPS locatie en waarschuwt wanneer er ongedierte is gevangen. De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen.

Eenvoudig zelf te bedienen. Dus geen externe controles nodig.

Doordat de vallen volledig gif-vrij zijn, is deze milieuvriendelijke methode nu al klaar voor de toekomst.

De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen en worden indien gewenst uit beeld geplaatst. Extra periodieke controles zijn overbodig omdat het GPS systeem aangeeft wanneer de val bezet is. 

Snaptrap bestrijd bij

Wil je vrijblijvend kennismaken met SnapTrap. Download de brochure.