Efficiënte aanpak van plaagdieren
voor de publieke sector

De overlast van muizen en ratten neemt in het openbare leven steeds meer toe. Op plekken waar veel mensen wonen, werken, winkelen en samenkomen vormen plaagdieren een serieuze bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

SnapTrap bestrijdt plaagdieren in de publieke sector op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die je 24/7 online inzicht én het beoogde resultaat geeft. Met SnapTrap is een plaagdierenvrije toekomst binnen bereik.

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN SNAPTRAP?

De specialist inspecteert de locatie, bekijkt de documentatie en bespreekt de situatie. Gebaseerd op onze bevindingen, bieden we de beste oplossing voor preventie. Is er sprake van overlast, maken we de situatie beheersbaar.

Snaptrapt installeert de gifvrije vallen op risicogebieden. Het systeem monitoort 24/7 de situatie.

SnapTrap voert regelmatig inspecties uit, analyseert de data en grijpt in waar nodig. Mede door de mobiele app ben jij steeds op de hoogte van de situatie.

WAT GEBRUIKERS
ZEGGEN

eenvoudig te installeren

SnapTrap vallen zijn eenvoudig te installeren en te plaatsen. Bekijk de video hieronder om te zien hoe het systeem werkt.