Hét antwoord op
Plaagdierbeheersing zorg

Om jouw dienstverlening aan uw patiënten optimaal uit te voeren, dient de omgeving smet- en plaagdiervrij te zijn. Voorkom en kies voor plaagdierbeheersing zorg of ziekenhuis tegen ongedierte en schakel vandaag nog SnapTrap in als partner in plaagdierpreventie.

In een ziekenhuis of zorginstelling wordt 24/7 gewerkt. Niet alleen door medisch personeel, maar ook door de slimme oplossingen van SnapTrap. Dus, kies voor plaagdierbeheersing zorg.

Bescherming van de zorg begint bij een preventieve plaagdierenaanpak

Welke gevolgen kan een ongedierteplaag voor een gezondheidsinstelling hebben?

In een gezondheidsinstelling zien we meestal de aanwezigheid van kruipend ongedierte zoals ratten en muizen. Het ongedierte vindt zijn weg naar het restaurant, de keuken, de wasplaats, de patiëntenkamers, etc. Ze bevuilen de omgeving met hun uitwerpselen en urine. Het geknaag van de ratten kan ook voorraad, kabels of andere gebruiksmiddelen beschadigen.

Een professioneel plaagdierbeheersing zorg plan is essentieel om de hygiëne en veiligheid van het materiaal en het geserveerde voedsel te garanderen en het ongedierte op afstand te houden. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan heel wat kosten besparen.

De 3 grootste voordelen

24/7 actief

SnapTrap monitort 24/7,
vangt continu af
en rapporteert de
resultaten direct.

Gifvrij

Alle vallen van SnapTrap werken effectief en zijn
100% gifvrij.

Jouw huidige plaagdierbestrijder

€ 9.620 per jaar

SnapTrap MouseControl & RatControl

Stop nu de overlast van muizen en ratten

Voorkom schade en kies voor de professionele en gebruiksvriendelijke MouseControl of RatControl van SnapTrap. Dé duurzame oplossing voor het effectief bestrijden van ongedierte binnen jouw zorgsinstelling.

Met deze digitale stand-alone muizen- en rattenklemmen bent u 24/7 op de hoogte wanneer er een vangst is. Je ontvangt dan direct bericht vanuit onze app.

Ontdek de voordelen van RatControl

Eenvoudig zelf te bedienen. Dus geen externe controles nodig.

Doordat de vallen volledig gif-vrij zijn, is deze milieuvriendelijke methode nu al klaar voor de toekomst.

De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen en worden indien gewenst uit beeld geplaatst. Extra periodieke controles zijn niet meer nodig omdat het GPS systeem aangeeft wanneer een val bezet is. 

Snaptrap bestrijd bij

Wil je vrijblijvend kennismaken met SnapTrap. Bekijk de brochure.