Kant-en-klare oplossingen
tegen plaagdieren

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. Niet alleen in steden, maar ook daar waar veel agrarische activiteiten plaatsvinden. De ongewenste groei van plaagdierpopulaties geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2020 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

SnapTrap bestrijdt plaagdieren op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die je 24/7 online inzicht én het beoogde resultaat geeft. Met SnapTrap is een plaagdierenvrije toekomst binnen bereik.

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

Alle voordelen van SnapTrap

De vallen voor Rat- en MouseControl zijn duurzaam en waterbestendig. Bovendien zijn ze volledig gif-vrij. SnapTrap voldoet daardoor nu al aan toekomende wetgeving.

Iedere val is van een unieke GPS-code en sensor voorzien. Iedere vangst verzendt een signaal. Dit geeft je 24/7 direct online inzage in de status per val, én op de kaart.

Het systeem altijd up-to-date. Herhaalde periodieke rondgang is daarmee overbodig. SnapTrap vereist alleen actie wanneer een val geleegd dient te worden.

WAT GEBRUIKERS
ZEGGEN

Geen onnodige controle nodig

Het systeem geeft 24/7 op een virtuele kaart inzichtelijk de actuele status van de val(len) weer. Iedere val meldt zelf wanneer controle is vereist. Onnodige rondgang behoort daarmee tot het verleden.