MOUSECONTROL

Stop nú de overlast van de muizen

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. De ongewenste groei van plaagdierpopulaties geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

SnapTrap bestrijdt ongewenste plaagdieren op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die 24/7 online inzicht én overlast bestrijd.
Met SnapTrap is een plaagdierenvrije toekomst binnen bereik.

MouseControl

MouseControl is een stand-alone slagvalsysteem, gericht op het vangen van kleine plaagdieren zoals muizen. Zodra er een vangst is, ontvang je daarvan direct bericht. De val werkt op meegeleverde batterijen en is dus niet afhankelijk van het lichtnet. In combinatie met zijn effectieve technische eigenschappen is MouseControl daarom vrijwel overal inzetbaar. Heb je last van meerdere plaagdieren zoals ratten? Ontdek RatControl of InsectControl voor een totaaloplossing. 

Ontdek de voordelen van MouseControl

Niet giftige vallen

Dankzij de niet-giftige vallen en handige app voor constante monitoring zijn wij in staat ongedierte te detecteren dat normaal vrijwel onzichtbaar blijft. De val communiceert vangstmeldingen direct via een lokale wifi-of gsm netwerk.

Iedere vangst wordt gemeld per SMS, inclusief vangstlocatie binnen het portaal. Benieuwd hoe het werkt? Maak een afspraak met een specialist van SnapTrap voor een demonstratie. 

Ingrijpen is noodzakelijk

Om schade te voorkomen en hygiene te waarborgen is ingrijpen wanneer muizen in je gebouw of woning zijn noodzakelijk. Door op tijd in actie te komen, worden problemen voorkomen. MouseControl is robuust, weerbestendig en uitgerust met oplaadbare batterijen die tot 1,5 jaar op één lading kunnen werken. Bescherm je bedrijf of object nú met MouseControl en vergeet muizen voor eens en voor altijd.

Neem contact met mij op