Gifvrij lokmiddel is binnenkort de toekomst

18 juli 2022

Gifvrij lokmiddel is binnenkort de toekomst

Gifvrij lokmiddel is de toekomst

Vanaf 2023 is het niet meer mogelijk om met gif ongedierte te bestrijden. Dat betekent dus dat ongedierte gifvrij bestrijden een belangrijke keuze is. Is het mogelijk om muizen en/of ratten te vangen zonder gif? Ja, zeker! Sterker nog mede dankzij gifvrij lokmiddel in combinatie met een slimme muizenval of rattenval gaan zorgt ervoor dat je effectief en slim ongedierte bestrijd. SnapTrap staat bekend om haar Integrated Pest management, maar heeft ook gifvrij lokmiddel om het voor jou mogelijk te maken om slim te bestrijden.

Dankzij SnapTrap is gifvrij bestrijden een eenvoudige en voor de hand liggende keuze. Je kunt ze simpelweg verjagen met onze slimme muizenval of rattenval. Uiteindelijk is preventie de beste strategie. In dit bericht hebben wij een selectie gemaakt van drie onmisbare gifvrije producten.

1. Gifvrij lokmiddel voor muizen

Lokstof voor muizen, ze zijn gek op deze zadenmix. Wordt geleverd in handige flacon. ± 150gr.

2. Sterk geurend lokmiddel (plug)

Sterk geurend en zeer effectief gifvrij lokmiddel waar ratten of muizen graag op af zullen komen. Doordat het product volledig allergeen vrij is en onder zowel droge, vochtige als natte omstandigheden is te gebruiken maakt ook de professionele ongediertebestrijder hier veel gebruik van. Het aroma blijft minimaal 3 maanden actief. Dit kan onder de juiste omstandigheden zelfs oplopen tot 12 maanden. Je kunt het lokaas eenvoudig plaatsen in de SnapTrap Mouse- en RatControl. Met dit product kunt u uitproberen welke geur voor u het beste werkt.

3. Lokmiddel voor ratten 244 gram

Provoke is een uitermate aantrekkelijk lokmiddel, zelfs voor kieskeurige ratten. Provoke is op basis van natuurlijke ingrediënten, uiterst aantrekkelijk voor een rat. Provoke is een kant en klaar product, pasta is eenvoudig te doseren in val. Dit middel is gifvrij.

Plaagdierpreventie dus!

Verstandig om schade te voorkomen en voor veel bedrijven is plaagdierpreventie daarom ook een bekend terrein. Gijs: ”Vaak gebeurt het nog met gif maar na dit jaar mag dat niet meer gebruikt worden. En dus moeten er andere opties bekeken worden. Wat dan ontzettend makkelijk is ten opzichte van de traditionele vallen, is het gemak van onze digitale mogelijkheden. In een overzichtelijke app zie je direct of en wanneer een dier gevangen is in de val. Ontzettend makkelijk en efficiënt dus. Want dan hoef je geen onnodige rondes meer te lopen om te checken of er misschien ergens iets gevangen is.”

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Meer nieuws