Rat- en MouseControl

SnapTrap® biedt een totaaloplossing met intelligente vallen. Een GPRS-systeem geeft een beheerder op afstand direct een melding als een val in een Rat- en MouseControl depot is dichtgeklapt. Het bericht met de exacte tijd en locatie verschijnt op een laptop, tablet of smartphone. 

De data die verzameld worden geven waardevolle informatie over actuele ontwikkelingen. De methode die SnapTrap® heeft ontwikkeld is uniek in Europa en met afstand de milieuvriendelijkste oplossing.

Direct online inzicht

Iedere val van SnapTrap is gekoppeld aan een unieke GPS-locatie en waarschuwt wanneer er ongedierte is gevangen. Het systeem geeft 24/7 op een virtuele kaart inzichtelijk de actuele status van de val(len) weer, maar ook historische data is inzichtelijk. Het voordeel is dat iedere val zichzelf meldt wanneer controle is vereist. Onnodige rondgang behoort daarmee tot het verleden.

Milieuvriendelijk

De robuuste constructie van polypropyleen maakt van rat- en mousecontrol een herbruikbare en duurzame oplossing voor knaagdierplagen. Ze zijn recycleerbaar, de batterij kan na 3 jaar worden vervangen en je bespaart onnodig rijden, waardoor u minder brandstof verbruikt en minder CO2 uitstoot. Met ons gemakkelijk te installeren en te gebruiken systeem kun je met slechts enkele muisklikken een digitale oplossing voor een rattenplaag starten.