WERKWIJZE

Stop nú de overlast van de muizen

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. De ongewenste groei van plaagdierpopulaties geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

SnapTrap bestrijdt ongewenste plaagdieren op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die 24/7 online inzicht én overlast bestrijd.
Met SnapTrap is een plaagdierenvrije toekomst binnen bereik.

MouseControl

MouseControl is een stand-alone slagvalsysteem, gericht op het vangen van kleine plaagdieren zoals muizen. Zodra er een vangst is, ontvang je daarvan direct bericht. De val werkt op meegeleverde batterijen en is dus niet afhankelijk van het lichtnet. In combinatie met zijn effectieve technische eigenschappen is MouseControl daarom vrijwel overal inzetbaar.

Ontdek de voordelen van MouseControl

MouseControl

Dankzij de niet-giftige vallen en apparatuur voor constante monitoring zijn wij instaat ongedierte te detecteren dat normaal vrijwel onzichtbaar blijft. De val communiceert vangstmeldingen direct via een lokale wifi-netwerk, of via een mobiele wifi-router.

Iedere vangst wordt gemeld per SMS, inclusief vangstlocatie binnen het portaal.

MouseControl

Om schade te voorkomen en hygiene te waarborgen is ingrijpen wanneer muizen in je gebouw of woning zijn noodzakelijk. Door op tijd in actie te komen, worden problemen voorkomen. MouseControl is robuust, weerbestendig en uitgerust met oplaadbare batterijen die tot 1,5 jaar op één lading kunnen werken. Bescherm je bedrijf of object nú met MouseControl en vergeet muizen voor eens en voor altijd.

Neem contact met mij op

GEMEENTE MEIERIJSTAD IS PLAAGDIEREN ÉÉN STAP VOOR

De vallen van SnapTrap registreerden al snel een sterke toename in het aantal gedode ratten en ook het aantal klachten over ratten in de straat liep terug.