Hét antwoord op efficiënte bestrijding tegen plaagdieren

Voorkom schade van plaagdieren

Als eigenaar van een vakantiepark of camping stel je samen met het team alles in het werk om gasten een aangename tijd te bezorgen. Wanneer knaagdieren het verblijf van gasten verstoort wordt, kan dat hele nare ervaringen en imagoschade opleveren. Met SnapTrap als partner in ongediertebestrijding, hoef jij je geen zorgen te maken over ongewenste knaagdieren op het vakantiepark én kunnen gasten ongestoord genieten. 

Plaagdierbeheersing voor vakantieparken die niet op de bank zitten te wachten.

Welke gevolgen heeft een ongedierteplaag voor jouw vakantiepark?

Tijdens een bedrijfsinspectie gaan we risicozones op jouw vakantiepark vaststellen. Je kunt hierbij denken aan de keuken, het restaurant of de afvalplaats. Eenmaal vastgesteld gaan we de slimme vallen installeren. De gevolgen van een ongedierteplaag zijn namelijk niet mals.

Knaagdieren maken namelijk geen onderscheid tussen een vakantiepark of een kampeerplaats. Eenmaal opgemerkt door een gast, duurt het niet lang voordat er een negatieve recensie geplaatst wordt. Met als gevolg reputatie schade. 

De 3 grootste voordelen

24/7 actief

SnapTrap monitort 24/7,
vangt continu af
en rapporteert de
resultaten direct.

Gifvrij

Alle vallen van SnapTrap werken effectief en zijn
100% gifvrij.

Jouw huidige plaagdierbestrijder

€ 7.620 per jaar

SnapTrap bestrijdt plaagdieren met een elektronische val. Iedere val is gekoppeld aan een unieke GPS locatie en waarschuwt wanneer er ongedierte is gevangen. De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen en voorkomt extra inspectierondes omdat aangegeven wordt wanneer een val bezet is. 

Toekomstgerichte oplossing

Onze oplossingen zijn volledig gif-vrij, niet schadelijk voor het milieu en zeer effectief.

Het systeem geeft 24/7 op een virtuele kaart inzichtelijk de actuele status van de val(len) weer. Iedere val meldt zelf wanneer controle is vereist. Onnodige rondgang behoort daarmee tot het verleden.

SnapTrap bestrijd voor

Wil je vrijblijvend kennismaken met SnapTrap. Boek dan een online demonstratie.