Efficiënte aanpak van plaagdieren
voor tankstations

Als tankstation ontvang je veel gasten. Vaak zelfs dag en nacht. Op overlast van muizen en ratten zit je niet te wachten. Zij vormen een serieuze bedreiging voor de volksgezondheid en leveren benzinestations veel schade op. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak van ongedierte bij vastgoed een steeds grotere uitdaging.

SnapTrap bestrijdt plaagdieren bij tankstations op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Een transparante, kant-en-klare oplossing die je 24/7 online inzicht én het beoogde resultaat geeft. Met SnapTrap is een plaagdierenvrije toekomst binnen bereik.

SNAPTRAP BESTRIJD VOOR:

Alle voordelen van SnapTrap

De vallen voor Rat- en MouseControl zijn duurzaam en waterbestendig. Bovendien zijn ze volledig gif-vrij. SnapTrap voldoet daardoor nu al aan toekomende wetgeving.

Iedere val is van een unieke GPS-code en sensor voorzien. Iedere vangst verzendt een signaal. Dit geeft je 24/7 direct online inzage in de status per val, én op de kaart.

Het systeem altijd up-to-date. Herhaalde periodieke rondgang is daarmee overbodig. SnapTrap vereist alleen actie wanneer een val geleegd dient te worden.

SnapTrap is aanwezig zonder dat je het ziet. Onze oplossingen worden op subtiele wijze geïntegreerd in straatmeubilair zoals prullen- of plantenbakken.

WAT GEBRUIKERS
ZEGGEN

ONZICHTBAAR aanwezig

SnapTrap werkt waar je het niet ziet. Onze oplossingen worden namelijk subtiel geïntegreerd in straatmeubilair zoals prullen- of plantenbakken.