LEER ONS KENNEN
OER-HOLLANDS SNAPTRAP

Steeds meer zien we ons geconfronteerd met een toename van het aantal muizen en ratten. Het is lastig om daarover in de openbaarheid te spreken. Dat levert nogal eens heftige emoties en negatieve publiciteit op. Sinds kort is er een oer-Hollands bedrijf met wereldwijde ambities, dat op een slimme en proactieve manier plaagdieren bestrijdt

UNIEK IN EUROPA

SnapTrap® biedt een totaaloplossing met intelligente vallen. Een GPRS-systeem geeft een beheerder op afstand direct een melding als een val in een Rat- en MouseControldepot is dichtgeklapt. Het bericht met de exacte tijd en locatie verschijnt op een laptop, tablet of smartphone. De data die verzameld worden geven waardevolle informatie over actuele ontwikkelingen.

De methode die SnapTrap® heeft ontwikkeld is uniek in Europa en met afstand de milieuvriendelijkste oplossing.

Succesvolle experimenten
in Denemarken en Meierijstad

In Denemarken zijn inmiddels met grote tevredenheid zo’n 6000 intelligente vallen geplaatst. Ongeveer 75% van de gemeentes daar werken nu op deze efficiënte en milieuvriendelijke manier. Bij nieuwe planvorming wordt direct rekening gehouden met plaagdierbestrijding. De gemeente Meierijstad heeft vanaf juni bij wijze van proef twaalf van de intelligente rattenvallen geplaatst.