Hét antwoord op efficiënte bestrijding tegen plaagdieren

Sta garant voor je voedselveiligheid en kies voor preventie

De overlast van muizen en ratten neemt steeds meer toe. Niet alleen in steden, maar ook daar waar veel agrarische activiteiten plaatsvinden. De ongewenste groei van plaagdierpopulaties geeft schade en vormt een bedreiging voor de volksgezondheid. Doordat bestrijding met vergif vanaf eind 2022 per wet verboden is, vormt adequate aanpak een steeds grotere uitdaging.

Een professioneel ongediertebestrijdings- en hygiëneplan (volgens HACCP normering) is essentieel om de hygiëne en veiligheid van uw voedsel en dranken te garanderen en het ongedierte op afstand te houden. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan u heel wat kosten besparen. Vertrouw op SnapTrap als partner in ongediertebestrijding en -preventie.

Mede door ratten en muizen raakt jaarlijks 40% van ons voedsel onbruikbaar

Voorkom schadelijke gevolgen

De voedingsmiddelenindustrie kent hoge kwaliteitseisen en moet voldoen aan zeer strenge wetgeving. Dit om de voedselveiligheid van de voedingsmiddelen te garanderen. De aanwezigheid van voorraadinsecten, muizen, ratten, kakkerlakken, vliegen, enz. brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Investeren in professionele ongediertebestrijding en -preventie kan heel wat kosten besparen.

De 3 grootste voordelen

24/7 actief

SnapTrap monitort 24/7,
vangt continu af
en rapporteert de
resultaten direct.

Gifvrij

Alle vallen van SnapTrap werken effectief en zijn
100% gifvrij.

Jouw huidige plaagdierbestrijder

€ 9.620 per jaar

SnapTrap MouseControl & RatControl

Stop nu de overlast van muizen en ratten

Voorkom schade en kies voor de professionele en gebruiksvriendelijke MouseControl of RatControl van SnapTrap. Dé duurzame oplossing voor het effectief bestrijden van ongedierte binnen jouw zorgsinstelling.

Met deze digitale stand-alone muizen- en rattenklemmen bent u 24/7 op de hoogte wanneer er een vangst is. Je ontvangt dan direct bericht vanuit onze app.

Ontdek de voordelen van Mouse- & RatControl

Eenvoudig zelf te bedienen. Dus geen externe controles nodig.

Doordat de vallen volledig gif-vrij zijn, is deze milieuvriendelijke methode nu al klaar voor de toekomst.

De vallen zijn zeer eenvoudig zelf te bedienen en worden indien gewenst uit beeld geplaatst. Extra periodieke controles zijn niet meer nodig omdat het GPS systeem aangeeft wanneer een val bezet is. 

Snaptrap bestrijd bij

Wil je vrijblijvend kennismaken met SnapTrap. Bekijk de brochure.