Plaagdieren tasten niet alleen je producten aan

25 april 2022

Plaagdieren tasten niet alleen je producten aan

Plaagdieren tasten niet alleen je producten aan, maar ook je goede naam

Overal nemen plaagdieren in aantallen toe. Met preventief handelen wordt mogelijke schade en overlast drastisch beperkt. Eind dit jaar mag echter geen gif meer worden gebruikt bij de bestrijding ervan. SnapTrap maakt de gifvrije bestrijding van muizen en ratten eenvoudig. De vallen zijn gemakkelijk in eigen beheer toe te passen. Dankzij beproefde techniek is elke val namelijk 24/7 te monitoren via telefoon, tablet of computer. Onnodige controles en dus overbodige kosten zijn daarmee verleden tijd. Extra voordelen: SnapTrap is goedkoper, effectiever en duurzamer.

Schade door plaagdieren

Muizen en ratten zijn plaagdieren. Deze kunnen ernstige schade veroorzaken, en niet alleen materieel. Denk aan de kostenpost van aangevreten voedsel en de penetrante geur van uitwerpselen. Maar ook aan de knaagschade aan verpakkingen, isolatie en bekabelingen, soms met brand tot gevolg. Verder is het zo dat bijna alle virussen overdraagbaar zijn via plaagdieren. Plaagdieren tasten bovendien niet alleen je producten aan, maar ook je goede naam.

SnapTrap

Plaagdieren app

SnapTrap BV is gespecialiseerd in slimme muizen- en rattenvallen voor het gifvrij bestrijden van plaagdieren. Onze doe-het-zelfmethode heeft een aantal voordelen.

Na de vangst ontvang je direct een signaal op je telefoon, tablet of PC. Dat voorkomt dat je de klem steeds nodeloos moet checken. Na lediging is deze direct weer operationeel. Met SnapTrap bestrijd je de overlast dus effectiever. Dankzij het doordachte ontwerp verwijder je de vangst zonder aanraken.

 

Duurzaam

SnapTrap is duurzaam. Omdat er geen gif wordt gebruikt, is het toegestaan dat mensen binnen je eigen organisatie de vallen leegmaken. Dit zorgt voor een zeer efficiënte manier van bestrijding. Het rijden van vaste routes door bestrijdingsdiensten is overbodig, waardoor onze oplossing minder milieubelastend is. Doordat de val direct weer wordt geactiveerd, zijn er bovendien meerdere vangsten per dag mogelijk en is de overlast eerder onder controle. Denk je eens in hoeveel schade hierdoor voorkomen wordt. En niet alleen in de horeca, maar ook in fabrieken, magazijnen, agrarische bedrijven, maneges en zelfs bij je thuis.

Lokmiddelen

Onze natuurlijke lokmiddelen zijn uitvoerig beproefd. Dat gif binnenkort wordt verboden, is uit oogpunt van dierenwelzijn trouwens maar beter. De plaagdieren dragen dit namelijk enkele dagen met zich mee om uiteindelijk – buiten je zicht – te sterven. De vallen van SnapTrap werken effectief en pijnloos. Aan de hand van data die wordt verzameld bij iedere vangst, kun je de oorsprong van de plaag bovendien beter lokaliseren en de oorzaak gerichter bestrijden.

Plaagdieren tasten

Kostenbesparend

Als je plaagdieren te lijf gaat met SnapTrap muizen en rattenvallen, ben je gemiddeld 40% goedkoper uit. Het koppelen van de apparaten met je netwerk is zeer eenvoudig en de batterijen hoeven pas na ongeveer anderhalf jaar opnieuw opgeladen te worden. Ook geven wij advies over de plaatsing en tips over eventuele bouwkundige aanpassingen. Als specialist hebben we ook andere producten in ons assortiment. Zoals een esthetische insectenvanger op basis van energiebesparende leds. Kijk op SnapTrap.eu voor meer informatie.

 

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Meer nieuws

Krachtpatser…

De muizen worden steeds slimmer en sterker, maar deze muis slaat werkelijk alles. Wat een krachtpatser. Gelukkig voor hem of haar is het geen SnapTrap

Lees meer »