ONZICHTBAAR AANWEZIG IN
STRAATMEUBILAIR

De oplossingen van SnapTrap zijn overal te plaatsen. Zelfs op druk bezochte plekken kan SnapTrap volledig uit het oog worden geïnstalleerd. Wij integreren onze vallen in straatmeubilair als plantenbakken, banken of prullenbakken. Daar zijn zij onzichtbaar voor het publiek, en 100% effectief in het bestrijden van ongedierte. SnapTrap werkt waar je het niet ziet.

Alle voordelen van SnapTrap

De vallen voor Rat- en MouseControl zijn duurzaam en waterbestendig. Bovendien zijn ze volledig gif-vrij. SnapTrap voldoet daardoor nu al aan toekomende wetgeving.

Iedere val is van een unieke GPS-code en sensor voorzien. Iedere vangst verzendt een signaal. Dit geeft je 24/7 direct online inzage in de status per val, én op de kaart.

Het systeem altijd up-to-date. Herhaalde periodieke rondgang is daarmee overbodig. SnapTrap vereist alleen actie wanneer een val geleegd dient te worden.

SnapTrap is aanwezig zonder dat je het ziet. Onze oplossingen worden op subtiele wijze geïntegreerd in straatmeubilair zoals prullen- of plantenbakken.

WAT GEBRUIKERS
ZEGGEN

ONZICHTBAAR aanwezig

SnapTrap werkt waar je het niet ziet. Onze oplossingen worden namelijk subtiel geïntegreerd in straatmeubilair zoals prullen- of plantenbakken.